
Errata aneb chyby a omyly 

V současnosti evidujeme dvě tiskové chyby v základní hře Bulánci: Odpočívej v pokojíčku 

Karta Mlčení Bulánků obsahuje větu: Jedna právě vyložená 
karta (v tomto kole), ať už je to cokoliv, neplatí.  
Chyba je ve slově kole, které mělo být tahu.  
Tedy: Jedna právě vyložená karta (v tomto tahu), ať už je 
to cokoliv, neplatí.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Karty Lamargedon: Jejich účel je sdělit hráčům nejdůležitější 
informace z pravidel pro urychlení hry, a symbolizovat barvu 
hráčem zvolené figurky.  
Chyba je v celém jednom odstavci, který popisuje, kolik karet 
si hráči berou dle jejich počtu. 
Tento chybný odstavec jsme nahradili větou: Na začátku 
tahu si hráč bere 2 karty z balíčku Náhody. 
Do základní hry jsme přidali náhradní sérii karet, takže jde 
Lamakarty zkrátka vyměnit za nové.  
 


